Rejs til Sunny Beach i din sommerferie

21 July 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Når sommerferien står for døren, og det er på tide at glemme alt om skole, uddannelse eller arbejde, er det som regel sjovest at gøre dette i selskab med andre ligesindede. De færreste unge nyder at skulle tilbringe sommerferien i sommerhuset med mor og far, eller på en kedelig rejse med hele familien. Er du ung, og vil du gerne ud og more dig sammen med andre unge i din sommerferie, er det således oplagt at rejse et sted hen og få fest og farver ind i din ferie.

Rejser med all inclusive Bulgarien

Er du på udkig efter pakkerejser med all inclusive til en af de smukke destinationer ved bredden af Sortehavet kan du med fordel tjekke DUF-Rejser. DUF-Rejser tilbyder nemlig rejser til blandt andet Sunny Beach og Golden Sands – to skønne bulgarske rejsemål som er særligt velegnet til den oplevelsesrige ungdomsferie.

DUF-Rejser er blandt de fremmeste udbydere af pakkerejser til unge som ønsker at feriere under lune sydlige himmelstrøg i selskab med ligesindende. Derfor har DUF-Rejser rettet sin koncept særligt imod de yngre publikum hvilket samtidig betyder at du som ung rejsende nyder en høj grad af tryghed når du rejser med DUF-Rejser. De dygtige rejse arrangører og guides hos DUF-Rejser er nemlig særligt uddannede i at håndtere førstegangs rejsende og imødekomme eventuelle usikkerheder som måtte opstå.

Samtidig er en all inclusive pakkerejse til Sunny Beach eller Golden Sands i Bulgarien arrangeret fra ende til anden. Du vil blive hentet i lufthavnen og indlogeret på et lækkert hotel hvor samtlige dagens måltider serveres. Og så vil du nyde godt af at kunne feste og slappe af i et trygt og sikkert miljø, sammen med andre unge og under den strålende sol på smukke sandstrande eller ved en glitrende pool.

Du kan læse mere, og bestille din all inclusive rejse til Bulgarien, på duf-rejser.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning