Professionel reparation af alle bilmærker

25 January 2020 Søren Black

editorial

Mere kompliceret at fikse mindre problemer

Bor du lidt uden for de større danske byer, så er du helt og aldeles afhængig af, at din bil kan starte hver morgen. Da din bil til tider kan svigte og stå af, er det derfor godt, at der findes professionelle mekanikere, der kan vurdere bilens behov for en tur på værksted. Det er nemlig ikke så enkelt længere selv at foretage reparationer på bilen derhjemme i indkørslen. I gamle dage kunne du selv skifte en pære eller et tændrør, hvis det blev nødvendigt. Moderne biler er fyldt med elektronik og har nu om dage gjort det mere kompliceret at fikse selv mindre problemer. Hos Steffenauer Auto sørger mekanikerne for altid at være godt klædt på til at kunne reparere lige det, din bil måtte fejle.

En tryg og god oplevelse

Steffenauer Auto er dit lokale bilværksted i Viborg. Her kan du både få foretaget skift af dæk, serviceeftersyn, samt rust og pladearbejde. Alt arbejde på din bil udføres kun med professionelt og godkendt værktøj, der sikrer det høje niveau på værkstedet. Derudover får alle kunder en super god betjening af ejeren og de fire dygtige mekanikere, der arbejder på værkstedet. Mange bilister er ofte utrygge ved at overlade deres bil til andre. Derfor sørger Steffenauer Auto altid for at give en tryg og god oplevelse, når du afleverer din bilnøgle her.

Fra benzin og diesel til elbiler

Udviklingen går rigtig stærkt i autobranchen i disse år. Benzin- og dieselbiler er langsomt ved at blive udfaset til fordel for elbiler. Derfor sørger Steffenauer Auto altid for at være fuldt ud opdateret, teknisk og mekanisk. Det betyder, at uanset om du kommer ind på værkstedet med en Folkevogn, en Fiat eller Peugeot, så kan mekanikerne fikse det, som bilen måtte fejle. Dermed kan du hurtigt og sikkert blive godt kørende igen.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning