Professionel parkeringsservice fra et dansk parkeringsfirma

18 april 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du ansvarlig for administration af erhvervslokaler med tilhørende parkeringspladser? Så oplever du sikkert problemer med udefra kommende – og uvedkommende – parkering.

Selv om du måske har sørget for at markeret parkeringspladsernes tilhørsforhold med behørig skiltning, og der igennem gjort opmærksom på at der her er tale om parkeringspladser som kun må anvendes af kunder, beboere eller medarbejdere i bygningen, risikerer du hver dag at finde disse parkeringspladser optaget af biler som ikke har nogen ret til disse.

Det er rigtig ærgerligt for de pågældende beboere eller medarbejdere som så skal ty til parkering længere væk fra bygningen, og måske endda parkere på gaden. Men med mindre du har mulighed for at afskærme dine parkeringspladser ved hjælp af hegn og dertil hørende adgangs kontrol, vil du få svært ved at komme den uønskede parkering til livs.

image

Du kan selvfølgelig selv iværksætte parkeringskontrol og sørge for at de udefra kommende biler får en advarsel eller en bøde. Det er dog de færreste som har tid og overskud til at bruge hele dagen på dette projekt. Og derfor kan du med stor fordel vælge at alliere dig med et professionelt parkeringsfirma i stedet.

Hvad kan et parkeringsfirma hjælpe mig med?

Et parkeringsfirma kan hjælpe dig med parkeringsservice og parkeringskontrol, foranstaltet ved dygtige og veluddannede parkeringsvagter.

Når du lader et professionelt parkeringsfirma varetage parkeringsservice på dine parkeringskontrol kan du roligt regne med at se en betydelig nedgang i antallet af uvedkommende parkeringer. Effektiv parkeringsservice betyder nemlig at parkerings synderne vil blive behæftet med et bøde forlæg – og at det skyldige beløb rent faktisk vil blive inddrevet.

Parkeringsvagter fra et parkeringsfirma så som UnoPark har nemlig både hjemmel og beføjelse til udstedelse af bøde forlæg. Og UnoPark skal nok sørge for at inddrive bøderne.

Du kan læse mere om UnoPark, og kontakte parkeringsfirmaet direkte via hjemmesiden https://unopark.dk/unopark-parkeringsfirma/.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning