Professionel gulvafslibning eller gulvafhøvling i Rødovre

20 May 2019 Astrid Pedersen

editorial

Dit gamle trægulv kan sikkert komme til at stå som nyt – det er blot et spørgsmål om at give det den rette, professionelle behandling i form af en gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Hvilken behandling skal jeg vælge til mit trægulv – gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Om du skal vælge en gulvafslibning eller en gulvafhøvling til dit slidte trægulv, beror i høj grad på såvel skadernes omfang som gulvets beskaffenhed. Generelt kan man sige, at et trægulv, som ikke udviser større tegn på alvorlige skader, og måske kun er behæftet med overfladiske skønhedspletter som følge af dagligdags anvendelse, kan nøjes med en skånsom gulvafslibning. Ved en gulvafslibning fjernes misfarvninger i træværkets overflade samt småskrammer og knap så dybe ridser, nedtrådt støv og pletter og skjolder fra spildte, farvede væsker.

Der, hvor en gulvafslibning kommer til kort, er når gulvet har dybere liggende skader, som kan være opstået i forbindelse med en oversvømmelse. Når væden trænger ind i træværket og sætter sig som fugt, vil træværkets fibre udvide sig og dermed forårsage buler, ujævnheder og til tider forskelle i gulvets niveauer. Et skævt gulv er hverken kønt at kigge på eller en fornøjelse af betræde – og det kan, i grelle tilfælde, være nærmest umuligt at møblere. Her kommer du ikke uden om en gulvafhøvling, som kan udjævne skævhederne og gøre gulvet plant og ensartet igen, samtidig med, at dybe revner og grimme misfarvninger skrælles bort.

Hvor finder jeg det bedste tilbud på en gulvafhøvling eller en gulvafslibning?

Når gulvet trænger til en overhaling – hvad end der er tale om en skånsom gulvafslibning eller en effektiv gulvafhøvling – kan du med fordel kontakte dit lokale gulvfirma. Med en professionel og erfaren håndværker på opgaven er du sikker på, at denne bliver udført med det optimale resultat til følge. Du får et smukt og ensartet trægulv, som med den rette efterbehandling kan holde i mange år. Læs mere om behandling af trægulv på gkservice.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning