Professionel behandling med minnesotakur

16 March 2019 Søren Black

editorial

Kom misbruget til livs med en minnesotakur

Et misbrug kan have mange karakterer. Nogle drikker for meget, mens andre bliver afhængig af stoffer. Problemerne med misbruget kan have forskellige størrelse alt efter hvilket misbrug, der rammer en. Men fælles for de fleste misbrugsproblemer er, at de ikke kun går ud over den enkelte, men også rammer familie og venner virkelig hårdt. De fleste misbrug starter i det små med enkelte genstande eller en gang hash eller kokain. Og så tager tingene ellers fart. En dag må du så sande, at du er endt som enten en alkoholiker eller en narkoman, der har brug for hjælp til afvænning. Når du er kommet dertil, står Behandlingscenter Søby Park klar til at hjælpe dig med en professionel behandling, der blandt andet kan omfatte den anderkendte minnesotakur.

Få livet igen

På Behandlingscenter Søby Park tilbyder vi den rette hjælp til misbrugere, der vil gøre op med et liv præget af stoffer eller alkohol. Når det kommer til afvænning af alkohol, så behandler vi misbrugere med minnesotakuren, der er opkaldt efter den største by i den amerikanske delstat Minneapolis. Grundtanken i minnesotakuren er, at et alkoholmisbrug skal behandles på samme måde som for eksempel diabetes. Det handler altså om at få misbrugeren til at indse, at vedkommende aldrig kommer til at kunne drikke alkohol på normalvis igen. Til gengæld hjælper vi folk med at få livet igen. Dette er store ord, men ikke desto mindre er det essensen af vores behandlinger, uanset om der er tale om misbrug af alkohol eller stoffer som hash og kokain.

Få hjælp i vores landlige omgivelser

Behandlingscenter Søby Park holder til på en herregård i Hammel lidt udenfor Silkeborg. Her i landlige omgivelser tilbyder vi den nærværende behandling, der skal til, for at du kan slippe ud af et årelangt misbrug. Vi tager højest 12 patienter ind ad gangen, hvilket gør det muligt for os at skabe de trygge rammer, der kan hjælpe dig til en bedre tilværelse.

 

 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning