Prøv en lækker vinbar i København

21 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Det er både hyggeligt og trendy at gå på vinbar og få serveret rød, hvid eller rose vin på glas. Mange mennesker vælger at besøge en vinbar som et alternativ til en cafe, en restaurant eller et værtshus i forbindelse med socialt samvær – for eksempel fyraftensglasset, veninde aftenen eller blot en uformel komsammen med vennerne.

Mange vinbarer byder, foruden god vin, også på lækre og velsmagende snacks eller småretter som kan nydes dertil. På den måde kan du komme ud og spise uden at det behøver at være den helt store menu.

Hvor kan jeg gå på vinbar i København?

Leder du efter en hyggelig vinbar i Indre By, hvor du kan hænge ud med kollegerne efter fyraften eller måske invitere vennerne på en vinsmagning? Så kan du med fordel prøve Vinværten i Gothersgade.

Vinværten i Gothersgade tilbyder lækre vin og gourmet oplevelser i smukke lokaler og med erfarent og servilt personale som står klar til at give dig en rigtig behagelig aften. Vinværten i Gothersgade er beliggende i de såkaldte ildebrandshuse i den del af København som overlevede Københavns brand i 1795, og byder således både på historie og atmosfære.

Hvis du nogen sinde har besøgt et vaske ægte osteria i Italien kender du nærmest konceptet. Når du besøger Vinværten i Gothersgade vil du og dit selskab blive tildelt jeres egen vært, som vil sørge for at udvælge vine efter jeres smag og ønsker. Uanset om I hver især er til tunge, friske, søde eller tørre vine vil de dygtige værter kunne finde de helt rigtige glas frem til jer. Og alt dette til priser som er til at betale.

Den tredje søndag i hver måned byder Vinværten i Gothersgade på live jazz, hvortil de dygtige vinværter vil servere alle de åbne vine fra den forgangne weekend med store rabatter. Kig forbi Vinværten i Gothersgade og smag på verden gennem skønne udvalgte vine – læs mere på https://vinvaerten.dk/ 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning