Planlægningen af spændende børnefødselsdage

20 august 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der går meget planlægning til at lave sådan en interessant børnefødselsdag, så vi kommer dig til undsætning med at give dig en mindre huskeliste til, hvad du skal huske at lave, hvad du kan supplere med, og hvad der eventuelt kan være gode forslag at bruge til børnefødselsdage.

Denne liste er på ingen måde udtømmelig, men skal ses som inspiration, hvor du kan hente fra, fjerne nogle punkter og så komme med dine egne forslag.

Eneste punkt, vi dog synes, du ikke skal fjerne, er punktet med anbefalingen til slut, hvor du kan få endnu mere inspiration til arrangement af børnefødselsdage og endda få hjælp til det.

– Der er alt det praktiske fra begyndelsen. Du skal have gjort rent og ryddet op, for godt nok er børn vildfarende, men de er også små størrelser, så det duer ikke, at der er nullermænd og beskidt på gulvet i en højde, hvor de skal begå sig.

– Pynt op med de ting, som hører sig en børnefødselsdag til. Dette gælder alt fra dug på bordet til balloner, og hvis barnet er i en vis alder, så kan man eventuelt pynte op til en temafest, der passer til vedkommendes interesser.

– Sørg for at være den ansvarsfulde voksen under festen og have overblikket over, at børnene ikke kommer til skade, at de ikke forsvinder, kommer op at slås eller går ind nogle steder, hvor de ikke må befinde sig.

– Oprydningen kan man lige så godt begynde på, når festen er slut. Børnefødselsdage varer jo sjældent længe, så selvom du er udkørt efter festen, så brug den sidste energi på at gøre lidt rent. Det er velkendt, at får man først slappet af, så er der ikke energi til at rydde op bagefter, og er man først begyndt, føler man sig halvt fuldendt.

Og så kommer vi lige med en gode anbefaling som lovet: Dullemagasinet.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning