Pimp din bil på budget

30 september 2021 Steffen Hansen

editorial

Drømmer du også om en lækker bil med de fedeste fælge, men synes ikke det er værd at betale 3 månedslønninger for? Så findes der heldigvis et alternativ til dig, som gerne vil have en bil der ville gøre bilerne i Fast & Furious til skamme. Det kan være rigtigt dyrt hvis man gerne vil pimpe sin bil og det er ikke alle der kan være med på de priser, som de forskellig ting koster. I denne artikel giver vi dig et par tips, til hvordan man pimper en bil på budget.

Bilens lakering

Hvis du er træt af farven på din bil og gerne vil opgradere den, så kan det være en rigtig dyr omgang, da en fuld omlakering kan koste op til 50-60.000 kr. Her findes der heldigvis også et alternativ. I stedet for en lakering af bilen, kan man i stedet foliere den. Denne metode er god, først og fremmest fordi det koster en del mindre end en lakering, men også fordi at folien beskytter lakken inden under, som derfor vil være i perfekt stand, hvis bilen skal sælges. Hvis man bliver træt af den valgte folie, kan man let pille den af og gå tilbage til bilens originale udseende, eller foliere den igen.

Bilens fælge

De fedeste fælge på markedet er oftest også de dyreste. Nogle fælge koster mere end 10.000 kr. og det er pr. fælg! Her kan pulverlakering være et billigere alternativ. Du kan f.eks. finde pulverlakering i Silkeborg til en god pris. Pulverlakering er det perfekt alternativ til de dyre fælge, da det er forholdsvis billigt, ligesom at det færdige resultat, så rigtig godt ud. Alt du skal gøre er at købe et sæt brugte fælge på f.eks. DBA, og så skal eventuelle ridser og revner bare slibes ned, og herefter kan fælgene lakeres i den farve, eller i det design, som man gerne vil have.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning