Par sexlegetøj – når sexy time skal frækkes op!

11 februar 2019 Astrid Pedersen

editorial

Som par kan man godt opleve, at sexlivet får lidt i stå. Måske mangler man overskud eller inspiration, når dagen går på hæld, og de mange daglige gøremål har slidt på eens lyst til de store falbelader. Men det er meget vigtigt at holde gløden ved lige, hvis man ønsker at bevare nærheden og intimiteten i et parforhold. Regelmæssig sex er en vigtig del af et velfungerende forhold – og er sexlivet på vej ud med badevandet, bør man gøre, hvad man kan for at redde det.

Sæt ekstra kulør på samlivet med frækt par sexlegetøj

De fleste forbinder måske nok sexlegetøj med single sex. Sexlegetøj er dildoer og vibratorer til den single kvinde, eller Fleshlights og bolledukker til den single mand, ifølge den gængse opfattelse. Men vidste du, at der også findes et stort udvalg af frækt og forførende sexlegetøj, som er beregnet til par? Ud over det udstyr, som anvendes af par i forbindelse med BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme), findes der også mange remedier, som kan benyttes såvel før som under akten.

Det kan være, at du har hørt om de populære vibrations æg, som lægges i kvindens trusse – eller indføres i skeden, alt efter om hun ønsker klitoris- eller g punkts stimulation – under en aften i byen. Kæresten eller ægtemanden har via en app eller en fjernbetjening adgang til at justere på niveauet af stimulationen. Og så er der ellers lagt i kakkelovnen til en hed aften, når hun kommer hjem!

Der findes også vibratorer, som er velegnede til at anvende under selve akten, hvor begge parter kan få glæde af de sensuelle vibrationer. Og endelig kan du vælge en kinky finger vibrator, som stimulerer hende alle de steder, der tænder hende. I den online shop på love-lingeri.dk kan du finde et stort og velassorteret udvalg af par sexlegetøj.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning