Overvejer du at starte en E-handels virksomhed?

20 januar 2020 Silje Hansen

editorial

De fysiske butikker i dag er hårdt ramt af nethandlen. De seneste år har der været en kæmpe udvikling af e-handels virksomheder også kaldet webshops. Du kan i dag fra din computer handle tøj, smykker, madvarer, dagligvarer, møbler, planter og alt hvad hjertet begærer. Der findes i dag et højt antal af webshops på det danske marked. Der er ingen tvivl om det er kommet for at blive. Det gør egentlig verden mindre, da vi i dag kan handle med virksomheder på den anden side af jordkloden og modtage varen der bliver bestilt allerede efter 24-48 timer. Det gælder også omvendt, hvis vi i Danmark ønsker at skalere en virksomhed ud over landets grænser, så har du en logistik og platform der er langt billigere og smartere end, hvordan det var i gamle dage, hvor man ikke havde mulighed for e-handel. 

Hvordan kommer du i gang med en e-handels virksomhed?

Når du vil starte en e-handels virksomhed eller webshop, er det egentlig ret lige til. Du finder et ledigt domæne som du ønsker din virksomhed skal hedde, når det bliver søgt efter på Google. Herefter får du lavet en webshop, som peger hen på dit domæne, så din kunder kan handle derpå. Når du så har oprettet dine varer og fået et design, som er brugervenligt og som er køreklar. Kan du med fordel overveje, hvilken platform du ønsker at operer på. Her kan du tiltrække potentielle kunder fra de sociale medier som f.eks. Facebook og Instagram eller du kan blive synlig for potentielle kunder på Google.

Det lyder måske lettere end som så. I bund og grund sidder der én eller flere med samme ide eller virksomhed som dig. Så det handler om at være strategisk og smart, når du markedsføre din virksomhed. Det handler om at skabe sit eksistensgrund på et konkurrencepræget marked, da du nu er i konkurrence med hele Danmark og resten af verden om markedsandele.

Læs meget mere om e-handelsvirksomheder hos https://online-nyheder.dk/.

 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning