Overvej belægningssten til dine udearealer

14 april 2021 Mathias Nielsen

editorial

Står du og skal lave ny terrasse, indkørsel eller andre udearealer? Så bør du overveje belægningssten som overflade på jorden der, hvor du man skal gå eller køre. Du har nemlig brug for en form for belægning, sådan at man ikke bare går rundt på jorden. I så fald vil det nemlig blive mudret når det regner, og både du og din bil og hvad du ellers kører rundt med på området vil blive mudret til.

Vælg belægningssten

Du bør vælge belægningssten, fordi de er klassiske og meget ofte anvendt rundt omkring, både på offentlige steder som parkeringspladser og fortove, men også i private hjem. Man vælger dem ofte fordi de er så praktiske og ofte er de ret neutrale i farven. Så de passer til mange andre farver, som findes på eksempelvis mursten og træværk.

Belægningssten er nemme at vedligeholde, men du skal helst sørge for at rense dem med jævne mellemrum, sådan at der ikke begynder at gro alger på dem. Men sådan er det bare med flisebelagte overflader i det danske klima. Så det vil aldrig helt kunne undgås.

Hvad hvis du senerehen skal bruge flere belægningssten?

Måske bygger du en terrasse nu, men du vil så senere også bygge en indkørsel. I så fald kan du få brug for flere belægningssten af samme type, som den du oprindeligt brugte. Her er belægningssten også et godt valg, fordi de er så klassiske at der typisk altid vil være efterspørgsel efter dem. Og det betyder så at du sandsynligvis i mange år fremover vil kunne få fat på samme type belægningssten, som dem du oprindeligt har bestilt.

Dette er en fordel, som du ikke har ved andre typer fliser og belægning, som er mere eksotiske eller specielle eller som som simpelthen kun bliver produceret i en begrænset periode. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning