Overlad revisionen til Niels Ole Ellegaard

13 January 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Der er ingen tvivl om, at arbejdsopgaverne er mange, når man er selvstændig. Der er kundemøder, kundepleje, opfølgende arbejde, tilbudsgivning og meget mere, som skal håndteres. Og derudover skal man også sørge for at levere det produkt eller den ydelse, som virksomheden centrerer omkring. 

Det kan derfor være svært at finde tid til at nå i mål med alle de opgaver, man har foran sig. Og netop af denne årsag er der alle gode grunde til at overdrage nogle af opgaverne. Det gælder især, når det kommer til revisionsarbejde – for det kan kræve meget tid. 

Brug et revisionsfirma som din forlængede arm

Hvis du før har stået for fakturering, momsafregning, årsregnskaber, lønbetalinger m.m., så ved du måske, hvor tidskrævende det kan være. Man skal huske tidsfrister, betalinger m.m. og derudover skal man desuden kunne gøre det korrekt.  

Hvis du kender dig selv godt nok til, at din arbejdstid er givet bedre ud, hvorfor så ikke hyre et revisionsfirma? 

Sådan kan du bruge et revisionsfirma

Der er et utal af muligheder ift. hvordan et revisionsfirma kan hjælpe dig. Nogle foretrækker at et revisionsfirma håndterer mere eller mindre alle de økonomiske aspekter. Og andre ønsker stadig selv at have en finger på pulsen ift. nogle ting. Uanset hvad, så kan der ofte skræddersyes en løsning, som tilgodeser de ønsker og behov, du måtte have.  

Hos Niels Ole Ellegaard kan du bl.a. få hjælp til bogføring, budgettering, selvangivelser, årsregnskab, revisorerklæringer, skatte- og momssager og lønservice. Men et revisionsfirma kan også meget mere end dette. Du kan nemlig også få rådgivning omkring, hvordan du kan videreudvikle din virksomhed – for nogle gange kan det være godt givet ud, når man får nye øjne på den daglige drift. Og naturligvis fra et revisionsfirma, som er særligt dygtige til tal.

Hvis du er helt nyopstartet iværksætter, så er der også god hjælp at hente. For selvom det måske kan virke som meget, man skal have styr på når det kommer til den økonomiske del af firmaet, så hjælper Niels Ole Ellegaard også iværksættere. Du kan bl.a. få et kursus, hvor du kan lære mere omkring regnskab. Du kan også få inputs til, hvordan du kan gribe din opstart an gennem en forretningsplan. 

Med andre ord, så kan du klædes bedre på til at håndtere flere af tingene selv. 

Fordele ved at vælge revisionsfirmaet, Niels Ole Ellegaard

Når du vælger at få håndteret din revision hos firmaet, Niels Ole Ellegaard, så kan du forvente hjælp fra godkendte revisorer. Netop dette er en beskyttet titel, og det betyder bl.a., at deres revisorer har tilladelse til at underskrive årsregnskaber. Derudover må man som godkendt revisor også lave revisorerklæringer. 

Alt dette betyder at du er i trygge og professionelle hænder, når du får deres hjælp. Du kan med fordel også kontakte dem for at høre, hvordan de kan hjælpe netop dig. Som sagt så kan der sammensættes mange løsninger, som kan tilgodese de ønsker og behov, du har. Du kan også læse mere her, hvis du ønsker mere information omkring dette revisionsfirma: https://no-ellegaard.dk/

More articles

04 March 2023

Teltudlejning