Optimer din behandling med den rette massagebriks

02 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Måske er du af den opfattelse at en stabil og solid massagebriks er en unødvendig investering – og at du sagtens kan klare dine behandlinger med din gamle sammenklappelige model. Det skal da heller ikke udelukkes at den gamle massagebriks har tjent dig godt og trofast igennem årene.

Men en massagebriks bliver uvægerligt slidt – og dette gælder især for de sammenklappelige modeller, som er blevet transporteret rundt og foldet ud og slået sammen et utal af gange. En slidt massagebriks vil få en tendens til at blive mere leddeløs og knirkende. Og så er den pludselig ikke så velegnet som massagebriks længere.

Hvorfor investere i en dyr massagebriks?

Når lejet er ustabilt og virker vakkelvornt vil klienten ubevidst spænde op under behandlingen. Det føles ikke trygt og sikkert at ligge på en massagebriks som man føler kan brase sammen når som helts det skal være. Tryghed og komfort betyder utroligt meget for en vellykket behandling – og hvis begge dele ikke er i top får klienten ikke det maksimale ud af behandlingen.

Samtidig vil en dårlig massagebriks typisk ikke kunne indstilles således at den passer til dig eller til klienten. Der er ikke noget mere ubehageligt for klienten hvis eksempelvis hovedstøtten ikke kan justeres. Og du selv vil hurtigt komme til at lide under manglen på mulighed for at hæve eller sænke briksen så den passer til din arbejdsstilling.

Med en moderne massagebriks, som kan byde på et utal af indstillings og justerings muligheder, har du mulighed for at tilpasse højden på lejet. Mange nyere massagebrikse kommer samtidig med muligheden for at justere hovedstøtten således at klienter med en lang hals kan strække denne ud. Og så vil du kunne tilføje ekstra armhvilere eller bredde på lejet til de tungere klienter.

Hos Altermed Wellness kan du finde et bredt udvalg af kvalitets massagebrikse til aldeles rimelige priser – læs mere på https://www.altermed.dk/da/massagebrikse-m-m-c-36/ 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning