Opdag lækre lejeboliger i Tilst

15 december 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Drømmer I om at flytte i nyt? Vil I gerne leje? Skal det være en rummelige lejlighed eller et fint rækkehus? Skal der være altan eller have? De fleste gør sig mange overvejelser, når de skal finde deres næste bolig. Leder I efter en lejlighed eller lejebolig i Tilst? Så kunne Blomsterhaven og deres mange nybyggede lejligheder og rækkehuse meget vel være en perfekt mulighed for netop jer. 

Blomsterhaven i Tilst byder på mange muligheder

Dette helt nye boligområde er virkelig skønt. Her er alt, hvad hjertet begærer i form af rummelige boliger og skønne grønne områder – samt masser af muligheder for indkøb og skole lige i nærheden. Og så er Århus centrum blot 22 minutter væk i bus, 25 minutter på cykel og knap 15 minutter i bil. 

Området her er både oplagt til den enlige, til familien med børn eller til seniorer. Der er nemlig både den Urbane Karré og de søde terrassehuse. For den enlige er det både muligt at få en 2- eller 3-værelses lejlighed eller et af de små rækkehuse, alt efter hvor meget plads, man lige behøver. Til familien med børn er de smukke rækkehuse oplagte, her kan både børn og kæledyr boltre sig i den tilhørende have. For seniorerne er det praktisk og nemt med et lejlighed eller rækkehus, hvor der ikke er alt for meget, der skal holdes. Men samtidig med enten en altan eller fin størrelses have, så det er muligt at komme lidt ud. 

Sådan kommer du i betragtning til en lejebolig i Blomsterhaven

Det allerførste skridt er at booke en fremvisning. Det kan I gøre lige her. Når I har været ude at se nærmere på området og de forskellige boligtyper, skal I helt sikkert i tænkeboks. Og er svaret positivt, så er det jo bare med at slå til, før alle de lækre boliger og lejligheder bliver udlejet!

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning