Ombetræk dine møbler og giv dem nyt liv!

24 august 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Nogle gange er man heldig at finde et skønt møbel på et loppemarked. Men ofte trænger det til nyt stof. Møblet er der typisk ikke noget galt med. Det er blot stoffet, der skal ombetrækkes, så stolen eller sofaen igen kan få nyt liv. Men hvor finder du egentlig kvalitets møbelstof? Som du kan bruge til at ombetrække møbler med? Læs med her og bliv klogere på at købe møbelstof som metervarer online. 

Gode grunde til at ombetrække møbler

Der er ingen grund til at smide et møbel ud, blot fordi at stoffet er slidt. Det kan næsten altid ombetrækkes, uden at det har nogen betydning for resten af møblet. På den måde kan du også få et flot stof på, som du måske endnu bedre kan lide. Hvis du selv er god med hænderne, kan du sagtens selv sy stoffet til og ombetrække din stol eller sofa. Der findes mange videoer og vejledninger online.

Du kan også vælge at alliere dig med en, der har lidt mere forstand på området. Men stoffet, det er op til dig at udvælge! Hvor finder du så gode metervarer, der kan bruges som møbelstof?

Bredt udvalg af møbelstof til fornuftige priser

Hos Stofdepotet finder du stof af enhver slags. Her er mange slags møbelstof. Det er både forskellige materialer, mønstre og farver. Lige meget hvilken smag, stil og idé du har, så finder du helt sikkert et godt stof, der matcher dine ønsker og behov. Stofdepotet kører ofte med mange gode tilbud, f.eks. når de kun har en mindre mængde af stoffet tilbage. Derfor kan du også være heldig at få nogle ekstra gode tilbud, på lige det møbelstof du falder for. 

Se mere hos Stofdepotet, og find dit perfekte møbelstof til ombetrækning i dag. Der er utrolig meget at vælge mellem og noget til ethvert projekt!

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning