Nyd et lækkert måltid på din restaurant i Sønderborg

19 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du bosiddende i det smukke og naturskønne Sønderborg, og leder du efter en restaurant som serverer god, dansk mad i historiske rammer? Så behøver du ikke at lede længere. Solidt placeret i Sønderborgs centrum finder du nemlig Restaurant Colosseum – en velrenommeret og veletableret restaurant, som har specialiseret sig i de kendte og elskede danske kro retter og andre klassikere fra det traditionelle danske spisekort.

Hvad har Restaurant Colosseum på menuen?

Uanset om du er i markedet efter en lækker frokost, eller om du vil invitere hele familien til middag på den hyggelige restaurant, kan du hos Restaurant Colosseum finde et stort og varieret udvalg af retter som kan tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. Foruden de danske klassikere så som Stjerneskud, Herregårdsbøf og Steak Tatar, finder du nemlig retter som kan spises af vegetarer og veganere, skulle du have en sådan i familien. Restaurant Colosseum byder på mange lækre og smukt anrettede retter med fisk og skaldyr, her under flere varianter af marineret sild og selvfølgelig den populære rejemad på franskbrød.

Aften kortet byder desuden på Restaurant Colosseums specialitet, Kong Frederiks Livret, som serveres ad libitum, og som består af oksekøds strimler af flank steak med kartofler i en lækker, krydret flødesauce, garneret med pommes frites, løg, rødbeder og hakket æg.

Du må heller ikke snyde dig selv for stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder – ligeledes serveret ad libitum – når du inviterer alle drengene ud på en ægte herre aften. Og skulle din bedre halvdel ikke være til retter i den tungere ende af spektret, kan hun naturligvis vælge mellem forskellige anretninger med fisk, eksempelvis varmrøget laks med urte dressing eller den utroligt velsmagende dampede hellefisk.

Er dine tænder allerede begyndt at løbe i vand ved tanken om de appetitvækkende anretninger, kan du bestille bord hos din restaurant i Sønderborg på restaurantcolosseum.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning