Med et billån får du lettere råd til drømmebilen

04 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

I Danmark er det for de flestes vedkommende umuligt at få råd til en ny bil – i hvert fald hvis den skal betales kontant. Skatter og afgifter, pålagt af staten, pumper priserne på nye biler på det danske marked op i et skyhøjt niveau, som nødvendiggør optagelse af et lån, hvis man som almindelig og gennemsnitlig dansk lønmodtager skal være i stand til at anskaffe en ny bil. Derfor vælger mange bilejere fortsat at trille rundt i gamle, slidte biler, som for det første er ustabile og usikre, for det andet så langt fra er nogen gevinst for hverken klimaet eller for miljøet.

Finansier din nye bil med et fordelagtigt bil lån

Dette er der dog ingen grund til. Selv om du skal gældsætte dig for at få råd til din nye bil, kan dette i langt de fleste tilfælde sagtens betale sig i længden. En ny bil repræsenterer nemlig ikke blot en svimlende engangsudgift – du vinder en ganske betragtelig besparelse på den lange bane, som sagtens vil kunne udligne den høje nypris. Nye biler er nemlig langt mere økonomiske, når det kommer til såvel omkostninger i forbindelse med reparationer som til brændstof udgifter.

Du vil med en ny bil opleve, at der er væsentligt længere imellem de dyre værksteds besøg, end der var med den gamle. Og du vil have meget færre udgifter til brændstof – benzin eller diesel – idet en nyere bil typisk udnytter den tilførte energi langt mere optimalt end en slidt bil med en gammel motor. Derfor kan det i langt de fleste tilfælde godt betale sig at optage et bil lån til finansiering af bilkøb.

Find dit bil lån online hos Ikano Bank

Selv hvis du ikke kan eller ønsker at lægge en udbetaling, kan det godt lade sig gøre at låne penge til køb af bil – læs mere om hvordan på ikanobank.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning