Massage olie med et erotisk touch – find det online

13 februar 2019 Astrid Pedersen

editorial

Skal der fyres godt op under lysterne, når det er sexy time, og det helst skal foregå så hedt som overhovedet muligt? Så er det bare med at sætte tid af til et lækkert forspil – og vel at mærke et, hvor begge parter gør sig umage.

Mand: Giv din kvinde skøn afslapning med indfølende massage

Hvis du som mand stadig er i tvivl om, hvad der udgør et godt forspil for din kvindelige partner, går du sjældent galt i byen med en grundig og kærlig massage. En massage behøver ikke at være smertefuld eller ubehagelig, som vi somme tider oplever den hos professionelle massører eller fysioterapeuter. Du kan sagtens give din kæreste en super lækker massage uden at vide noget om anatomi eller fysiologi, ved hjælp at blide strøg og let berøring af hendes erogene zoner. Og så skader det naturligvis heller ikke at benytte en velduftende og blødgørende massageolie, som stimulerer hendes sanser og får hende til at føle sig blød og lækker.

Lugtesansen er en vigtig erogen zone hos kvinder, som især tænder på dufte som patchouli, ylang ylang og jasmin. Disse dufte fungerer som det rene afrodisiakum, og kan med fordel anvendes i rigeligt mål, såvel i massageolie som i duftlys eller røgelse. Når du har brugt en tyve minutters tid på at smøre din kæreste ind, vil hun spinde af velvære – og så er det din tur til at blive forkælet!

Find den rette massageolie online hos love-lingeri.dk

Hvis du er på jagt efter den helt rigtige massageolie, som kan anvendes uden risiko for allergiske reaktioner eller andre gener, bør du gå efter så rent et produkt som muligt. Og skal din massageolie kunne anvendes sammen med kondomer eller sexlegetøj, hvis overflade er fremstillet af gummi, latex eller silicone, bør du vælge en vandbaseret udgave. Se det store udvalg af erotisk massageolie på love-lingeri.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning