Mangler du inspiration til badeværelset?

19 January 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Badeværelset er et af de rum, som er ekstra spændende at indrette. Mulighederne er nemlig mange, hvis man gerne vil skabe sin helt egen oase. Men hvor starter man, hvis man gerne vil ændre badeværelset? Måske er du netop flyttet i en ny bolig? Eller måske ønsker du at gøre noget ved dit eksisterende badeværelse? Uanset set dit udgangspunkt så finder du forskellige gode fifs, som du kan bruge som inspiration til badeværelset. 

Hvilke behov er der til badeværelset?

Der kan være forskellige behov alt efter, hvor mange der skal bruge badeværelset. Og hvor meget der skal opbevares på badeværelset. Det kan derfor være en idé at tænke dette ind som noget af det første, når man begynder på indretningen. Hvis du f.eks. ønsker ekstra skabsplads, men gulvpladsen er lille, så er det ideelt med skabe monteret på væggene, så der kan frives ekstra gulvplads samtidig med, at der bliver plads til ekstra opbevaring. 

Samtidig er det naturligvis en idé med møbler, som har flere funktioner. Det kan eksempelvis være, at man ønsker plads til at kunne lægge tøj, håndklæder m.m., når man skal ind og ud af badet. 

Installér godt lys

Et godt lys på badeværelset er noget, som kan være godt givet ud. Der er nemlig næsten ikke noget værre end at stå foran et spejl og gøre sig klar, og med lys som ikke er placeret korrekt, eller som ikke lyser nok. 

Indret dig med planter

Planter er en af de ting, som kan vække ethvert rum op. Og det gælder naturligvis også badeværelset. Husk dog på at vælg planter som kan holde til de lidt varmere temperaturer, som kan komme i badeværelset, og som samtidig ikke skal have særlig meget sollys. Det er nemlig langt fra alle badeværelset, som har det. 

Du kan finde flere gode fifs til badeværelset her: https://godefifs.dk/

More articles

04 March 2023

Teltudlejning