Man opdager nye sider af sig selv outdoor

17 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Egentlig så gad man ikke være med på den her outdoor-tur, men man lod sig lokke med i et svagt øjeblik, da man havde det hyggeligt og var indenfor.

Allerede dagen efter fortryd man lidt, at man endte med at sige ja til den her tur, for nu står man og mærker den kolde vind blæse ind mod ens tøj, hvor man takker sig selv for, at man trods alt havde et par gode Fjällräven bukser til at trække i.

Og man ved også, at man vil blive til besvær, hvis man gerne vil hjem, så alle de tanker om at begynde at brokke sig, det gider man ikke rigtig, for man kan se på de andre, at de ting ikke generer en – og nogle af dem er også nybegyndere som en selv.

Det er ellers mange år siden, man var på den seneste outdoor-tur, og det var ikke ligefrem en sjov oplevelse.

Outdoor

Man vil gerne på en tur outdoor igen

Men man mærker også hurtigt, at det egentlig er rart, at man ikke er omgivet af så meget elektronik, og siden man ved, at man ikke kan gøre noget ved det, så begynder man heller ikke at savne det.

Desuden oplever man også, at den gruppedynamik, som man er endt i, den også bliver sammentømret på en helt anden måde, end hvad man ville have oplevet under andre forhold.

Mest imponerer man dog sig selv over, at man kan finde ud af sådan noget med at starte et bål fra bunden uden så mange hjælpemidler, og der er mange smagsoplevelser fra naturens side, der faktisk er gode!

Det kan godt være, det ikke ligefrem bliver et liv, som man ender med at dyrke hver weekend, men hvis den her vennegruppe spørger en igen, om man vil med outdoor, så ender man nok med at sige ja.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning