Man kunne man forestille sig, der har brug for en nedrivning?

20 september 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nedrivning er ingen ny opfindelse, for vi har ikke altid bare bygget udad, opad og til siderne for at ekspandere med videre bygninger; vi har også lært, at vi skal leve i harmoni med naturen, og der skal være plads til det naturlige og ikke kun bygninger.

Og så er der bygninger med videre, der bare ældes med tiden, fordi de ikke bliver brugt, eller man ikke får vedligeholdt dem ordentligt, så det ikke kan svare sig andet, end at man skal rive dem ned, fordi det ikke kan svare sig at poste penge i en renovering.

Så kan man finde sådan noget som nedrivning på Møn, hvor der er en del ældre og gamle bygninger, der ikke bliver taget sig af, her i Udkantsdanmark, så man er nødt til at fjerne det.

Nedrivning er dog også at fjerne alt det, som man kan bygge.

Det meste kan klare en nedrivning

Man kan som tommelfingerregel sige, at hvis mennesker har bygget det, så kan det også rives ned igen, selvom det måske ikke var tanken med det i sin tid, da man opførte det, hvor man tænkte, at det skulle stå i flere hundrede år.

Andre gange finder man så ud af, at man har konstrueret bygningen forkert eller med dårligt materiale, så man er nødt til at rive det ned igen relativt hurtigt.

Man siger mest, at man river noget ned, hvis det er menneskeskabt, for man fælder jo træer, og så lægger man marker brak, så det drejer sig mest om, at man fjerner det, som vi selv har skabt.

Og det kan så være alt fra huse til kontorbygninger, legepladser og broer.

Det hele kan rives ned igen, det handler bare om, at man benytter sig af de rette metoder og værktøj, så det går ordentligt for sig.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning