Man er lidt genganger ved et vikarbureau

10 juni 2022 Anders Lundtang Hansen
vikarbureau

editorial

Det giver næsten sig selv, at der er nogle arbejdspladser, som man bedre kan lide at være hos end andre, og det samme gør sig gældende, når man arbejder som vikar for et vikarbureau.

Kender du ikke til et konkret vikarbureau, så kan man nævne https://dkvikarservice.dk/ .

Derfor er der måske nogle steder, hvor man tænker, at HER gad man ikke være fastansat, men arbejdet er til at overkomme, og man tjener da også godt på det, hvorfor man kommer igen gang på gang og bare minder sig selv om, at man er der i en kort periode.

Omvendt er der så næsten også de steder, hvor man trives så godt, at man ville ønske, de gad ansætte en, men selvom man har været der flere gange før, så sker det bare ikke, og der er ikke udsigt til, at det vil ske i fremtiden.

vikarbureau

Der er nogle steder, man bedre kan lide fra et vikarbureau

Derfor kan man næsten som med en lodseddel sidde og håbe, at der kommer en ledig tjans op hos dem, man enten har hørt om, at de er gode at være ved, eller man har oplevet det på egen krop, så man næsten bliver lykkelig, når der dukker noget op.

Måske er pengene ikke de bedste, og der er langt at komme til, men man trives med kollegaerne og chefen, og man bliver udfordret og har andre frynsegoder af at være der, som der gør, at man næsten er ked af det, når man skal hjem igen.

Man vil næsten høre ad, om det kan lade sig gøre, at man er forrest i køen til at få arbejde det givne sted, fordi man er så glad for at være der; og man oplever da også, at arbejdspladsen spørger efter en specifikt, hvor man er parat til at droppe alt andet for at være vikar hos dem.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning