Man bør ikke begynde som maler at blande ens egen maling!

27 december 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Jo, selvfølgelig må du godt blande din egen maling i den forstand, at du bruger de komponenter, som er på markedet og godkendte til at skabe maling af, som du måske skal bruge ved maling af lejlighed ved fraflytning.

Det er skam meget almindeligt og forekommer tit.

Med at blande egen maling mener vi simpelthen, at du begynder at lave din egen maling efter, hvad du lige tror, at der kan lade sig gøre.

Du tror nemlig, at du er blevet ekspert i maling i kraft af at have været maler længe, og du synes, at priserne på maling ude på markedet er alt for høje og sikkert bare er skruet i vejret for at indkassere kassen til skaberne bag.

Så du leger mere eller mindre den lille kemiker ved at sammenblande ingredienser med videre, der i sidste ende skal blive til maling, du kan bruge.

Lad være med det.

Det kan blive farligt for dig og andre

For det første kan du komme til at skabe noget, som er decideret giftigt, hvis du ikke er kyndig med det, du blander sammen. Desuden kan der ske uheld, hvis noget støder sammen eller bliver blandet forkert.

Vi behøver vel dårligt at fremhæve alkymisterne, der i søgen efter deres opskrift på guld ofte endte med at skabe katastrofer før i tiden.

Skulle du endelig ende med et komponent, der minder om og ligner maling, så aner du jo ikke, hvad der reelt er i det, hvis du ikke er meget omhyggelig med at have skrevet det ned samt, hvad blandingsprocenten er.

I sidste ende kan det blive farligt for dem, der måske får giftig maling i deres lejlighed, som er vores eksempel her. Det vil du næppe have på dine skuldre.

Det er i hvert fald ikke godkendt maling, du ligger inde med.

Så betal det, der skal betales, for at få godkendt maling, du kan arbejde med.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning