Littlehappy.dk skaber plads til fantasien

29 december 2020 Johanne Hansen

editorial

Glade børn giver glade forældre

Det er ingen hemmelighed, at vores børn er det dyrebareste, vi har os. De fleste forældre siger, at man ikke forstår det, før man selv er blevet forældre, og det kan der i grunden måske være noget om.

Dog har singler såvel som kærestepar uden barn dog valgt at lytte til de begavede nybagte eller aldrende forældre, og der sættes som regel ingen spørgsmålstegn, når forældrene altid sætter sine børn før alt andet. 

Men det er der altså også en anden grund til. For blot ved et kig på Littlehappy.dk, åbner der sig en ny verden for dig, som ønsker, at dit barn skal have alt. For et glad barn giver en glad mor og far. Og lige præcis derfor, sætter forældrene ofte børnene først – for hvis de er glade, er alle glade.

Legen holder dem igang 

Det er legen, der holder barnet igang. Det kender vi jo alle. Dengang man var barn, kunne man være underholdt af alting, og det var også dengang, kun fantasien satte grænser for, hvad det var muligt at lege. 

Om man legede far, mor og børn eller man måske boede så langt ude på landet, at der ikke var ligeså mange børn at lege med som inde i byen? Ja, så legede man da bare med sin “hemmelige ven.” Lige præcis dén fantasi, er hvad vi bør aktivere og engagere os i, når vi køber legetøj og udstyr til de små. 

Det kan være alt fra biler og toge, til dukker og dukkehuse, som skaber billeder og ideer inde i hovedet på barnet. Husk også at uanset køn, er det vigtigt, at barnet får lov at lege med lige præcis det, det ønsker. 

Det betyder, at drengelegetøj og pigelegetøj ikke behøves at blive dyrket. Det er vigtigt, at barnet får lov til at udfolde sig som det har lyst – lad kun fantasien sætte grænser. 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning