Led lysskilte øger synligheden af din forretning

03 november 2019 Astrid Pedersen

editorial

Har du en forretning, som gerne må fylde mere i folks bevidsthed? Så har du sikkert brug for at skilte mere med den rent fysisk. Og så kan du trygt kontakte NordikSIGN.

Hvem er NordikSIGN?

NordikSIGN er en dansk producent af lysskilte til eksempelvis butikker, klinikker eller domiciler. Hoved produktet hos NordikSIGN er LED lysskilte, som leverer et flot og effektivt blikfang til din facade, og som samtidig er relativt billige i såvel drift som produktion.

NordikSIGN har mere end ti års erfaring inden for fremstilling af lysskilte, som kan sikre dig den maksimale synlighed i gadebilledet, og samtidig afspejle din virksomheds værdier. Et flot og velproduceret lysskilt udstråler professionalisme, og fungerer som et pejlemærke for nuværende og potentielle kunder. Og hos NordikSIGN er det magtpåliggende at fremstille dit lysskilt, så det udfylder sin rolle optimalt.

Hvordan kan NordikSIGN hjælpe mig?

Hvis du oplever, at din virksomhed har besvær med at blive set – måske fordi der er mange andre aktører på spil i gadebilledet, eller virksomheden putter sig i et butiks center – kan NordikSIGN hjælpe med at øge synligheden af din forretning med et LED lysskilt.

Der findes grundlæggende tre forskellige varianter af LED lysskilte: Facadebogstaver, udhængsskilte og lyskasser. Med facadebogstaver åbnes mulighed for kreativitet, og denne løsning er da også at regne som den dyreste og mest eksklusive. Udhængsskilte udgør en enkelt og særdeles effektiv måde, hvorpå du kan skabe synlighed, som fungerer fra flere synsvinkler. Et udhængsskilt optager ikke så megen plads på din facade, men virker alligevel som et fint blikfang. Lyskasser er det prisvenlige alternativ til de to oven for nævnte modeller, og kan øge din synlighed markant uden at vælte dit budget.

Uanset hvilken af de tre modeller, du vælger, kan du være sikker på at du med NordikSIGN får høj kvalitet i såvel udførelse og materialer som i rådgivning og vejledning omkring størrelses forhold, design og lyssætning.

Du kan læse mere om de forskellige typer LED lysskilte på https://nordiksign.dk/led-lysskilte/ 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning