Lav kortsigtede og langsigtede planer med laserskæring

15 August 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er ikke med selve opgaverne med laserskæring, at du kan lægge langsigtede og/eller kortsigtede planer med, hvordan de skal udføres.

De opgaver har ofte en deadline, der skal overholdes, og så kan man selvfølgelig time opgaven til, hvornår den skal afleveres, så den er helt frisk, men der skal en virkelig god grund til, hvis man ikke overholder den deadline, da det virkelig forekommer uprofessionelt, hvis man har noget fint og dyrt udstyr til at laver laserskæringer med, og så kan man ikke finde ud af at levere til tiden.

Nej, med de planer tænker vi mere på, at du måske har en virksomhed, der beskæftiger sig med laserskæring, som du gerne vil se vokse.

Men hvordan sørger du då for det udover, at du ved, at firmaet kan løbe rundt i sin nuværende konstellation?

Det gør man netop ved, at man lægger planer for en selv og resten af firmaer, som både har korte og lange overholdelsestidspunkter, man skal nå.

Man er for umotiveret, hvis man laver udefinerbare planer som, at man gerne vil se firmaet blive stort, for “stort” kan betyder mange ting i forskellige menneskers ører og endda dine egne, så sørg for at skrive ned, hvad du mener med det som det konkrete endemål, der er dit langsigtede mål, og så lave nogle delmål på vejen til at nå slutresultatet, hvor de korte mål så er de kortsigtede mål.

Dette gør, at man motiverer sig selv til at komme videre og ikke bare stagnere, men at man sætter nogle deadlines for sig selv på forskellige områder, så man kan nå sine drømme.

Selvfølgelig skal alt revurderes henad vejen, men det er vigtigt, at målene er realistiske, men de skal heller ikke blive en sovepude med mål flere år ud i fremtiden, fordi du er for usikker eller ikke tør komme videre med dit virke.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning