Lav en vellykket flæskesteg

04 September 2020 Søren Black

editorial

Sæt den lækre gris på bordet

Her i Danmark har vi en lang tradition for at sætte grisekød på bordet, når vi har venner og familie på besøg. Til både juleaften, sommerfesten eller på en hel almindelig hverdagsaften, så er flæskestegen stadig et stort hit. Om vinteren fungerer din flæskesteg perfekt med brun sovs, rødkål og kartofler, mens du til sommerfesten med fordel kan byde dine gæster på helstegt pattegris. Der er altså rigtig mange muligheder for at kunne servere en virkelig vellykket flæskesteg. Hører du til dem, der er nervøs for at stegen bliver tør, eller at flæskesværene ikke bliver sprøde, så kan du finde den rette hjælp i Alletiders Kogebog.

Biksemad eller en flæskestegssandwich

I Alletiders Kogebog finder du mange opskrifter på at håndtere den gris, der har gjort så meget godt for dansk madkultur. Når det alene kommer til opskrifter på flæskesteg, så har denne onlinekogebog over 50 forskellige opskrifter, du kan eksperimentere med. Her kan du blive klogere på, om du skal benytte en stegepose, eller om grisen skal steges på anden måde i din ovn. Du kan også finde inspiration til for eksempel at lave biksemad af flæskesteg eller hvad med en lækker flæskestegssandwich til frokost. Mulighederne med en flæskesteg er virkelig mange. Og med Alletiders Kogebog ved hånden kan din steg kun blive en stor succes som dine gæster virkelig vil sætte stor pris på.

Dejlig og saftigt kød

En flæskesteg er som regel udskåret af nakken eller ryggen på en gris. Her findes nemlig det dejlige, saftige kød, som får tænderne til at løbe i vand hos de fleste danskere. Alletiders Kogebog er målrettet dig, der enten vil lave den gode gammeldags flæskesteg med rødkål, brun sovs og kartofter eller i stedet ønsker at forny denne klassiske ret ved eksempelvis at lave en Toscansk flæskesteg.  

More articles

04 March 2023

Teltudlejning