Lad et kompetent malerfirma i København give en hånd med indvendig maling

27 November 2020 Astrid Pedersen
Lad et kompetent malerfirma i København give en hånd med indvendig maling

Skal stuer og værelser have en ordentlig omgang fra gulv til loft, fordi malingen efterhånden er blevet nusset at se på? Så er det en god idé at overlade opgaven til de professionelle. Maling af vægge er nemlig ikke altid for amatører.

Det er hårdt at male selv

Malerarbejde er tidskrævende og slidsomt – og har det med at gribe om sig. Nærmest uanset størrelsen på din bolig vil du skulle rive mange dage, og måske endda uger, ud af kalenderen hvis du skal ordentligt i bund med opgaven.

Dertil kommer at der så langt fra er tale om nogen gratis omgang når du selv maler din bolig. Du skal ud og købe stort ind – og udgifter til maler grej og materialer kan hurtigt løbe op.

Hvis du tror at indkøbet er gjort med en pensel og et par spande maling kan du roligt tro om igen. Ejer du intet maler udstyr på forhånd skal du have fat i såvel pensler og ruller som spande, bakker, forlængerskafter, spartler og en trappestige – mindre kan simpelt hen ikke gøre det. I hvert fald ikke hvis arbejdet skal udføres ordentligt og grundigt. Du vil nemlig, så snart dine vægge står skinnende og nymalede, hurtigt kunne se at loftet også trænger!

Der ud over er der materialerne. Du skal, foruden pigmenteret maling i den farve, du ønsker, indkøbe primer (også kendt som Blåt Vand eller Microdispers), grunder, lofthvidt og træmaling til paneler, dørkarme og lignende. Og så er der alt det løse, for eksempel pap og plast til afdækning, malertape, sandpapir og spartelmasse.

Lad dit malerfirma i København friske boligen op

Det kan således langt bedre betale sig at lade en dygtig faglært maler – eller flere af slagsen – varetage dette arbejde. Du kan finde dit lokale malerfirma via Malerkanonen – klik ind på https://malerkanonen.dk/maler-koebenhavn/ og læs mere.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning