Lad din VVS’er hjælpe dig med VVS arbejde

11 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal dit hus renoveres, og er det gamle dobbelte verandadøre en del af dine istandsættelses planer? Så bør du læse med i det følgende.

Hvem kan hjælpe mig med at renovere mit badeværelse?

Når dit badeværelse skal sættes flot i stand er der ingen grund til ikke at gå all in. Et badeværelse med mange år på bagen kan med stor sandsynlighed godt trænge til en opgradering af de VVS installationer som står for bortskaffelse og tilvejebringelse af henholdsvis spildevand og drikkevand.

Det kan for eksempel være at du ønsker en anderledes indretning af dit badeværelse – for eksempel i forbindelse med afvikling af et gammelt badekar til fordel for en smart og plads besparende bruseniche. I så tilfælde kan det sagtens ske at afløbet skal flyttes. Denne opgave må kun varetages af en autoriseret VVS installatør som kan sørge for at den løses på forsvarlig og sikker vis.

image

Det samme gælder hvis du skal have monteret et moderne væghængt toilet, eller hvis der flytter en vaskemaskine ind som skal have anlagt et dræn. Du bør altså altid have en VVS’er med på råd når dit badeværelse skal renoveres. Og du kan med stor fordel finde din VVS mand lokalt.

Vælg et VVS firma tæt på din bopæl

Fordelen ved at vælge et VVS firma som har beliggenhed tæt på din og din families bolig er at du på den måde har hurtig adgang til din VVS’er i tilfælde af akut opståede nødsituationer.

Skulle et vandrør springe læk er det smart at kunne få VVS manden på pletten inden for kort tid så skadens omfang kan begrænses. Og af samme grund er det en god idé at vælge et VVS firma med døgnservice.

Du kan altid få et skarpt tilbud på professionelt udført VVS arbejde hos Dansk VVS & Klima A/S – læs mere på danskvvsogklima.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning