Lad din lokale el-installatør klare erhvervsinstallationerne

14 september 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du brug for at sætte ekstra strøm til din erhvervs eller landbrugsvirksomhed? Så kan du med fordel kontakte Sinus Installation.

Hvilke former for el installationer til erhverv kan Sinus Installation udføre?

Sinus Installation er leveringsdygtig i alle former for el arbejde inden for industri og produktion landbrug og kontor. Når du overlader opgaven med elektriker arbejde i din kontorbygning, i din produktionshal eller i din landbrugsejendom til Sinus Installation er du garanteret et stykke vel udført håndværk som lever op til alle gældende krav og standarder hvad angår såvel kvalitet som sikkerhed.

Sinus Installation har mange års erfaring med – og tilsvarende solid ekspertise inden for – alle typer el installationer til de oven for nævnte brancher. De dygtige elektrikere og installatører hos Sinus Installation er altid a jour med de seneste teknikker og arbejdsmetoder samt materialer, og opdateres løbende angående relevante og aktuelle regulativer gennem kurser og efteruddannelse. Dette er din sikkerhed for tidssvarende og lovlige el installationer når du får disse udført ved Sinus Installation’ hjælp.

Landbrugsinstallationer – et speciale område hos Sinus Installation

Sinus Installation har mange år på bagen inden for det område som handler om elektriske installationer i landbruget. Er du landmand kan Sinus Installation således hjælpe dig med alt fra renovering af eksisterende installationer til udskiftning og energi optimering af disse.

Der er mange hensyn som skal tages når man arbejder med el installationer i landbruget. Bedriftens dyr skal sikres mod nedbrud og kortslutninger, lige som kabler og andre installationer skal beskyttes mod tæring fra fugt og gnavernes skarpe tænder.

Det er samtidig vigtigt at driftsikkerheden er i top når det gælder ventilationsanlæg, køleanlæg og malkeanlæg. Her kan Sinus Installation hjælpe med at opbygge et smart nødstrømssystem baseret på ekstra generatoranlæg. Inden for energi optimering af landbrug kan Sinus Installation hjælpe med design, opførelse og installering af eksempelvis vindmøller eller solcelleanlæg.

Du kan læse mere på http://www.sinus-installation.dk/erhverv-el-installation/ 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning