Lad dig ikke rive med af for megen ejendomsinvestering

16 november 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske har du læst en del artikler om, hvordan mange mennesker er blevet rige af at foretage ejendomsinvesteringer og generelt spekulere i bolighandel.

Det er da også en indbringende forretning, når man forstår sig på den, og der er mange mennesker, der dedikerer sig til den slags, for der er virkelig en stor fortjeneste at hente her.

Men det kræver også megen forståelse, og der er meget, man skal sætte sig ind i, hvorfor man ofte rådfører sig med en masse eksperter, man gør til ens samarbejdspartnere, hvis man ikke vælger at betale sig fra det.

Kommer man højt nok op i hierarkiet, for man skal gerne være ved penge for at kunne starte i denne branche, så kan man få sin egen stab, der arbejder med den slags, fordi man nu har råd til at arbejde med den slags på heltid eller gøre det til en del af ens indkomst.

Hold igen med alle de ejendomme

Men for at henvise retur til dem, der startede fra ingenting og blev mangemillionærer af det, så hører det generelt fortiden og USA til, hvor det var den amerikanske drøm, man jagtede.

Her kunne man godt starte næsten fra bunden uden nogen baggrund i det og investere få penge og ende med et stort afkast, så man hurtigt steg i graderne og kunne investere i endnu flere boliger og fortsætte på den måde.

Nu er markedet meget mere reguleret over det meste af verden, der er mange regler at følge, forpligtelser, foranstaltninger med videre, som generelt set gør det gavnligt for brugerne for ejendommene, men som ikke ligefrem gør det til en tretrinsraket for at blive hurtigt rig.

Pointen er, at hvis du står med tanken om at investere i mange ejendomme, så læs mere her, hvordan man bliver klog på ejendomsinvesteringer, inden du bare kaster alle dine penge og din opsparing efter alt for mange boliger.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning