Krisecenteret Ellestedet gør meget for dine børn

02 september 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Det er en stor beslutning for dig at tage på et kvindekrisecenter. Det kan dog virke som en endnu større beslutning at træffe på dine børns vegne, da du tager dem væk fra alt, hvad de kender. Det er kammeraterne på vejen, vennerne i skolen, lærere og pædagoger og måske familie i nærområdet.

Fordi det er så stor en omvæltning for dig at tage på krisecenter med dine børn, er det rart for dig at komme et sted hen, hvor der bliver gjort meget for børnene. Sådan et krisecenter er Ellestedet. Der tager de bedst muligt hånd om dine børn og har stor forståelse for, hvor svær en situation børnene også står i. 

For eksempel tilbyder de lektiehjælp på Ellestedet til de børn, der ikke længere kan gå i skole, fordi I bør på krisecenteret. Dermed kommer børnene ikke bagud i skolen, og de får en fornemmelse af at have en normal hverdag. 

Mange aktiviteter for dig og dine børn 

Når I bor på krisecenteret, foregår der også mange aktiviteter, som du og dine børn kan deltage i. Dermed kan I fordrive tiden på centeret på en tryg og rolig måde. Dermed behøver I ikke at gå udenfor centeret. Det kan være rart, særligt i starten hvor du lige skal vænne dig til de nye omgivelser. 

På centeret kan du få traume- og krisebehandling, hvis du har brug for det. Dermed kan du få bearbejdet de ar på sjælen, som vold og trusler gennem en periode uvægerligt kommer til at sætte. Du kan også få rådgivning til, hvordan du skal komme videre med dit liv, efter du forlader centeret. 

Der er plads til 12 kvinder på Ellestedet. Dermed er det altså en mindre gruppe, du kommer til at bo sammen med, hvilket for mange føles meget rart og trygt. Du kan læse mere om stedet på https://ellestedet.com/ 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning