Korttidsleasing – perfekt når du skal finde ud af, om du har brug for en bil

15 March 2022 Emilie Jacobsen

editorial

En bil kan være super praktisk, men det kan også være et dyrt bekendtskab, hvis du køber en, og du så finder ud af, at du ikke rigtig har brug for den alligevel. En bil mister jo hele tiden værdi, og du kan derfor ende med at miste penge på en bil. Særligt når du kun har haft den i kort tid. Derfor kan det være en god ide, at du starter med at korttidslease en bil. Dermed kan du finde ud af, om du egentlig kommer til at bruge en bil så meget, som du regner med. Finder du ud af, at det gør du ikke, kan du hurtigt slippe af med bilen igen, uden at skulle bekymre dig om et salg. 

Et af de steder, hvor du kan lære mere om denne form for leasing er hos Gunner Due Biler Go – Korttidsleasing. De har stor erfaring med at stå for leasing af biler, og de kan derfor tilbyde dig en række forskellige former for leasing. Med deres korttidsleasing kan du lease en bil mellem 4 og 12 måneder. Det er helt uforpligtende for dig og er perfekt, når du bare gerne vil prøve at have en bil i en kortere periode. 

Korttidsleasing

Hvad koster korttidsleasing?

Inden du kaster dig ud i at korttidslease en bil, er du sikkert interesseret i at finde ud af, hvad det kommer til at koste dig. Det er dog svært at sige noget konkret om det. Der er nemlig mange forhold at tage hensyn til. Det kan for eksempel være, hvor lang leasingperioden er, hvilket bilmærke du vælger, hvilken bilmodel du vælger, og hvor langt du regner med at køre i perioden. 

Noget af det, der er med til at gøre korttidsleasing, billigere end andre former for leasing er, at du ikke skal betale en udbetaling på bilen. 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning