Konkurrencedygtige priser på gulvafslibning

06 december 2018 Tina Høy

editorial

GulvKanonen er eksperter i at slibe gulve. De har mange års erfaring i branchen, hvilket betyder, at de er i stand til at tilbyde dig den bedst mulige service til markedets mest favorable priser. Det er hele grundlaget for deres forretning at slibe gulve. Du kan læse mere om dem på gulvkanonen.dk.

Derfor har de også de ressourcer og det udstyr, der kræves, til rådighed. Ser dit trægulv trist og kedeligt ud, fordi det er blevet slidt? De kan gøre det lige så pænt som nyt og tilbyder billig gulvafslibning af høj kvalitet.

Derfor er vi blandt de billigste i branchen

Især i Hovedstadsområdet er der mange gulvfirmaer. Og de tager vidt forskellige priser for samme stykke arbejde, men det er sjældent, at der rent faktisk er tale om det samme arbejde. Dette afspejles især i resultatet. Nogle gulvfirmaer tilserikke engang dit gulv, inden de giver et tilbud. Det kan hurtigt resultere i, at du kommer til at betale alt for meget for den endelige løsning.

Gennemsigtige priser

GulvKanonen giver altid en individuel vurdering af dit gulv, inden de sender dig et tilbud. Samtidig er du garanteret kyndig vejledning, således du er sikker på, at du ikke bare får en standardløsning. Du får også medbestemmelse, i forhold til hvordan det endelige resultat kommer til at se ud.

De forbeholder sig dog retten til at sige deres professionelle vurdering. Måske er der ikke engang brug for, at dit gulv bliver slebet? Det kan være, at det er nok med en polering. 

Du får vejledning efter endt arbejde

Når de har slebet gulvet, vejleder de i, hvilken efterbehandling dit gulv skal have — men også hvordan du holder dit gulv, så det ikke skal slibes igen inden for den nærmeste fremtid.

Det er tidskrævende og dyrt at få lavet opgaven om efterfølgende, fordi man ikke valgte den billigste, men dårligste løsning. 

 

 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning