Kom i form på feminin vis med pole fitness

06 May 2019 Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om en smidig og veltrænet krop, evnen til at bevæge dig som en danser – og en højere grad af styrke og udholdenhed? Er du træt af kønsløse fitness centre, udmattende aerobic og kedelige, gentagne løft og træk? Og har du et ønske om at udfolde dig pikant og sensuelt, uden at skulle holde din kvindelighed tilbage? Så bør du hurtigst muligt tjekke pole fitness ud!

Pole fitness – hvad er det?

Pole fitness bygger på den velkendte disciplin pole dance, som mange desværre stadig forbinder med kvindeundertrykkelse og lumre strip barer. Men såvel pole dance som pole fitness er meget andet og mere end det.

Med pole fitness får du trænet hele din krop igennem, mens du lærer såvel koordination som akrobatik. Pole fitness er ganske uovertruffent i forhold til core træning, idet du skal bruge både ryg- og mave muskler, når du svinger dig på den skinnende pole. Samtidig inkorporerer pole fitness alle de sensuelle og forførende elementer fra pole dance. Du får, med andre ord, en sjov og udfordrende træning, som både giver dig et smil på læben, farve i kinderne – og masser af sved på panden!

Hvor kan jeg træne pole dance og pole fitness?

Hvis du ønsker at træne pole fitness på et seriøst niveau, hvor du virkelig får noget ud af træningen, bør du vælge et center med dygtige og veluddannede trænere. Hos polerepublic.dk finder du kurser i såvel pole fitness som i aerial silk og aerial hoop, på alle niveauer og under ledelse af særdeles kompetente instruktører.

Trænere og hjælpere hos polerepublic.dk tager sig tid til at hjælpe den enkelte deltager til at finde sin egen stil og sit eget individuelle og unikke udtryk i dans og træning.

Du kan læse mere, og tilmelde dig et kursus, på polerepublic.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning