Køreskole: Bliv godt rustet til at køre på vejene!

17 august 2020 Signe Hansen

editorial

Hvis du har prøvet det, så kender du følelsen. Følelsen af at stige ind i en bil, starte motoren og ramme vejene for første gang, hvor du har privilegiet af at sidde bag rattet. Det er en speciel følelse, som de fleste, der netop har bestået køreprøven kan nikke genkendende til.

Udover at være utroligt fedt at køre, så er det også praktisk at erhverve sig et kørekort. Det gør det nemt at ordne alle de praktiske ting i hverdagen og jo tidligere du består din prøve, jo mere tid har du til at øve dig på vejene.

Hos kørelærergruppen.dk står et stærkt hold kompetente og erfarne lærere klar til at tage imod dig som ønsker at tage et kørekort og blive godt rustet på i trafikken.

Det er et krav, at du tager 29 lektioner i teori, 4 lektioner på manøvrebane og på køreteknisk anlæg, samt 16 lektioner på vej. For minimum undervisning, der er påkrævet af Rigspolitiet, betaler du omkring 12.500 tusind. Derudover kan du tilkøbe ekstra ydelser som ekstra køreundervisning, undervisningsmateriale. Derudover kommer der nogle obligatoriske småudgifter som lægeattest, du skal skaffe hos din egen læge, gebyr for at aflægge både praktisk prøve og teoriprøven, samt førstehjælpskursus. Det kan virke som mange penge, men med et grundigt basisforløb kan du spare mange penge ved ikke at skulle tage ekstra køretimer eller ved at bestå første gang, du tager prøven.

Udover det almindelige kørekort kan du også generhverve dit kort, og der er masser af muligheder for at tage dit kort på mindre tid på et af lynholdene, hvis der skulle være behov for det.

Kørerlærergruppen er en køreskole i Århus med afdeling i både Risskov og midtbyen. På deres hjemmeside kan du skrive eller ringe ind allerede i dag og få yderligere information om dine muligheder for at blive køreklar!  

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning