Køb lækkert plankebord online

21 November 2019 Astrid Pedersen

editorial

Et lækkert designet plankebord i vel forarbejdede materialer kan sætte prikken over i’et i din spisestue. Uanset om dit hus eller din lejlighed er indrettet på traditionel vis med trægulve samt ensfarvede vægge og lofter, eller om du er skiftet til trendy cementgulve og rå murstens vægge, kan du glæde dig over et plankebord i høj kvalitet.

Når du vælger et plankebord frem for et traditionelt træbord, får du et bord, som tåler slid og brug. Et plankebord, som får lov til at opleve dagligdagens anvendelse, får en flot og unik patina, som vidner om mange måltider indtaget ved bordet. Denne patina vil du aldrig opleve med et laminat bord eller et bord, som konstant skal slibes og behandles med sæbe for at fremstå glat og ensartet.

Hvor finder jeg det bedste plankebord til mit hjem?

Når du står for at skulle vælge dit nye spisebord, arbejdsbord eller sofabord, og dette skal være et plankebord, bør du først og fremmest gøre dig klart hvilken slags plankebord du ønsker dig. Plankeborde fås i flere forskellige udforminger, typer og størrelser, og kan udfærdiges i varierende farver og materialer.

Hos Hipstory finder du et stort og varieret udvalg af plankeborde – og skulle du ikke finde lige, hvad du ønsker dig, kan Hipstory sagtens hjælpe dig med et plankebord efter mål. Plankeborde fra Hipstory fås i lækkert fyrretræ, som er behandlet med vandafvisende voks. Denne behandling giver en fed og varm farve på træet og skåner samtidig bordet mod ridser, skrammer og spildte væsker.

Fyrretræ er et levende naturmateriale, og derfor vil farve og åretegninger variere, hvilket gør, at hvert plankebord fra Hipstory er helt individuelt. Træet vil også kunne udvide sig og trække sig sammen alt efter omgivelsernes temperatur og fugtighed, hvilket med tiden vil give dit plankebord et unikt og personligt udtryk.

Find dit nye plankebord på hipstory.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning