Køb feriebolig sammen med andre og få adgang til flere og lækrere boliger

26 april 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Når I bare er din familie, er der en naturlig begrænsning på, hvor meget I har at købe feriebolig for. Det sætter også en begrænsning på, hvor I kan købe henne, og hvor lækker en bolig I kan købe. Hvis du går sammen med andre, har du dog mulighed for at købe flere boliger og endda nogle, der er langt lækrere. 

Men hvor finder du så lige nogle, der gerne vil købe en feriebolig sammen med dig? Det kan du for eksempel gøre gennem det danske firma 21-5.dk. De opretter grupper med i alt 21 købere, som går sammen om at købe 5 boliger rundt om i Europa eller USA. Du ved på forhånd, hvor de fem boliger kommer til at ligge henne, men boligerne bliver først købt, når alle 21 købere er fundet og har betalt deres penge. 

De mange købere og dermed også de mange ekstra penge gør, at alle boligerne kommer til at være langt lækrere end den ene, som du selv ville have haft råd til. Du får derfor mulighed for at bruge nogle virkelig luksuriøse boliger, samtidig med at du ikke bruger flere penge, end du oprindeligt havde tænkt dig. 21-5.dk har boliger til forskellige budgetter, hvilket er med til at gøre, at det er muligt for flere at være med. 

En af ideerne bag 21-5.dk er, at du jo kun kan bruge din feriebolig i få uger om året. Derfor er der mange ferieboliger, der står tomme en stor del af året. I stedet for at være nødt til at leje boligen ud er der med denne ordning en anden ejer, der bruger den, når du ikke gør. En anden ejer, der er lige så interesseret som dig i at passe godt på boligen. Derfor behøver du ikke at frygte en lejer, der smadrer hele huset med vilde fester. 

 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning