Køb blomster til alle livets store stunder hos din lokale blomsterbutik

05 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

I de fleste kulturer verden over er blomster et symbol på liv og skønhed. Derfor bruges blomster også i forbindelse med markeringen af store livsbegivenheder.

Fra vugge til grav er vi omgivet af blomster på de vigtigste tidspunkter i tilværelsen. Den nybagte mor får smukke buketter tilsendt fra nær og fjern, og ved barnedåben er der pyntet op med blomster. Til konfirmationen er kirken smukt dekoreret med blomster, og langt de fleste bryllupper står også i fuldt flor – fra brudebuketten og gommens knaphulsblomst til smukke arrangementer i såvel kirken som i selskabs lokalerne, hvor den ægteskabelige forening fejres. Selv bilen, som transporterer det nygifte par rundt, er dækket med blomsterranker.

Vi medbringer blomster til værtinden for middags arrangementet eller receptionen, og sender blomster til vore sygemeldte eller hospitals indlagte venner og kolleger. Og selv livets afslutning markeres med de livsbekræftende blomster i form af bårebuketter, kiste dekorationer og blomsterkranse til gravstedet.

Køb blomster online hos din blomsterbutik i Aalborg

Uanset om du er i markedet efter en smuk buket af friske, afskårne blomster, eller om du leder efter bryllups blomster, begravelses blomster eller blomster arrangementer til middagsbordet, kan du finde lige hvad du skal bruge hos Vitae Flora.

Vitae Flora er din blomsterbutik i Aalborg – og du kan oven i købet bestille dine blomster online, i ro og mag hjemme fra din egen bolig. Vitae Flora leverer nemlig gratis i optil flere postnumre omkring Aalborg og Nørresundby. Ønsker du at supplere din buket eller dine blomster dekorationer med en lækker gavekurv indeholdende vin, chokolade og delikatesser, kan Vitae Flora også være behjælpelig på dette punkt. Du kan vælge at få din buket sendt til en hvilken som helst adresse, så du kan overraske en, du har kær, med smukke og farverige blomster.

Se hele udvalget på vitaeflora.dk

More articles

04 March 2023

Teltudlejning