Klip og farve hos din lokale frisør

26 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af tørt og slidt hår, som nærmest er gennemsigtigt i spidserne? Bruger du formuer på hårfarve og styling produkter samt timer foran spejlet med hårtørrer, glattejern eller krøllejern, blot for at konstatere at dit hår er slappere og mere glansløst end nogen sinde før? Og får dit hår konsekvent en anden farve end den som er afbildet på pakken med hårfarve middel? Så kan det være, at det er på tide at sadle om, og overlade farvning og styling af hår til en professionel frisør.

Hvordan får jeg mit hår smukt og glansfuldt?

Det, der sker, når du behandler dit hår med kemiske produkter så som hårfarve, blegemidler eller permanent væske, er nemlig, at håret bliver udpint. De midler til farvning, affarvning, krøl eller udglatning, du finder hos materialisten eller i dit lokale supermarked, er nemlig sjældent det bedste valg til dit hår.

Der skal ikke meget til førend kemikalierne i disse produkter ødelægger dine hårstrå og – i værste fald – din hovedbund. Mange kvinder, som ofte benytter hårfarve købt i håndkøb, udvikler samtidig kontakt allergi, hvilket kan medføre, at du ikke længere kan benytte produkter med eksempelvis parfume. Og samtidig risikerer du at tabe håret samt at gøre de enkelte hårstrå mere sprøde, således at disse let knækker.

I stedet kan du vælge at benytte en dygtig frisør, når håret skal farves eller styles. En frisør med mange års erfaring og den rette uddannelse vil hurtigt og sikkert kunne vurdere hvad der tjener dit hår bedst. Når du lader en frisør farve dit hår, vil du således opnå et langt smukkere resultat. Og så kan frisøren følge op med en hårkur, som forsegler hårstråene og sørger for at dit hår bevarer sin styrke og smidighed.

Du kan finde din lokale damefrisør online på hjemmesiden https://capaldi.dk/ 

More articles

04 March 2023

Teltudlejning