klinik for fysioterapi

08 november 2019 Simone Hansen

editorial

Hovedpine, ondt i ryggen, smerter i kroppen eller migræne er noget som de fleste kender bare en lille smule til. Det er alt sammen tilstande, som kan begrænse eller besværliggøre hverdagen og det kræver både energi og overskud at få bugt med smerterne. I værste tilfælde kan tilstande som disse være med til at nedsætte livskvaliteten i en større eller mindre grad. At få afhjulpet smerter som disse kan dermed være med til at øge livskvaliteten, og man kan derved få mulighed og overskud til at leve sit liv fuldt ud igen. Hvis man ønsker at afhjælpe smerter som disse, kan man med fordel prøve fysioterapi.

Hørning Fysioterapi, som ligger på Skanderborgvej i Hørning, er en klinik for fysioterapi, som behandler og forebygger flere former for skader og skavanker i kroppen. Klinikken er en moderne fysioterapiklinik med veluddannet og dygtigt personale, som har interesse i at hjælpe og støtte dig ud fra dine personlige behov. Et behandlingsforløb hos Hørning Fysioterapi tager således udgangspunkt i dine personlige mål, ønsker og behov. Klinikken tilbyder flere former for behandling, heriblandt almindelig fysioterapi, akupunktur, genoptræning, hjemmebehandling og holdtræning. Du kan derfor både få behandlet og trænet din krop hos Herning Fysioterapi.

Akupunktur er en særdeles populær behandlingsmetode hos Hørning Fysioterapi. Akupunktur er en behandlingsmetode som stammer fra Kina og som går ud på, at små akupunkturnåle stikkes ind i akupunkturpunkter på kroppen. Dette hjælper kroppen med at genoprette en normal energibalance. Akupunktur kan blandt andet afhjælpe muskel og ledsmerter, hovedpine og migræne.

Med akupunktur eller andre behandlingsformer hos Hørning Fysioterapi kan tilstande som hovedpine, rygsmerter, ledsmerter og migræne afhjælpes og lindres. Personalet hos Hørning Fysioterapi gør deres bedste for at give patienter deres livskvalitet og glæde i hverdagen tilbage. Deres behandlingsmetoder kan findes på http://www.hoerningfys.dk/behandlinger/akupunktur/ 

Smerter skal ikke begrænse os og alle har ret til at leve det liv, de ønsker. Uden begrænsninger.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning