Klargør til brug af mødelokaler

14 September 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan gøre sit for at forberede sig til at skulle benytte sig af et mødelokale, og så kan man høre dem ad, som man låner og lejer mødelokalet af, om de kan hjælpe en, så man får de bedste forhold og omstændigheder til at afholde mødet.

Det kan være, det skal foregå et sted som https://www.pharmakon-konferencecenter.dk/ 

Så kan man gøre sit forarbejde i form af, at man spørger, hvordan mødelokalet ser ud, som man har fået tildelt, og ellers kan man måske spørge efter det, som der har plads til det antal mennesker, som der kommer.

Man kan eventuelt se en tegning over det og vide alt fra, om der er en projektor, hvor man stikindgange, der er at gøre godt med, så man kan få strøm til ens apparater, og meget, meget mere.

Og så er der de ting, som man selv skal tage med, så man kan gennemføre mødet.

Du klarer din del ved mødelokalet, og andet bliver ordnet for dig

Man kan forvente, at der er stole og eventuelt borde, hvis man skal bruge nogle provisoriske arbejdsstationer, hvor folk skal sidde i grupper og arbejde.

Måske er man mere ovre i, at der skal afholdes et foredrag, hvor folk skal have udsigt til foredragsholderen, der skal kunne vise frem med tekniske midler og eventuelt kunne få en mikrofon til hånden eller som sæt til hovedet, så vedkommende kan tale forsamlingen op via højttalere.

Der skal måske tages noget kursusmateriale med, som der skal læses op på og bruges undervejs, og der kan således være brug for kuglepenne, blyanter og papir til den slags.

Om muligt kan man måske få dækket op med snacks og drikke, så man har lidt til at hydrere sig med og ikke gå sukkerkold.

Derfor er det et samarbejde fra en selv og dem, som man lejer lokalet af.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning