Kan du være tryg, når du handler på nettet?

25 januar 2020 Silje Hansen

editorial

Nethandel og online webshop er stærkt voksende år for år. Der sker meget på markedet og der kommer mange nye muligheder og måder at drive en online forretning på. Det betyder derfor at du som iværksætter har mulighed for at skabe en forretning uden de store omkostninger fra start. Det betyder også at man i dag har bedre og smartere måde at lancerer på nye markeder og lande rundt i hele verden. For kunder er det en kæmpe fordel, fordi du hjemme fra stuen eller på arbejdspladsen kan bestille alt fra dagligvarer, blomster, møbler og alt hvad fantasien rækker til bare med få klik fra din smartphone, tablet eller computer. 

Kan du være tryg, når du handler på online?

Der kan være flere elementer du bør være opmærksom på, når du handler online. I dag er data og dine oplysninger i høj kurs, hvorfor der er mange der forsøger at vil få adgang til disse oplysninger. Vær derfor opmærksom på at undersøge den webshop du handler med. Er den E-mærket? Hvis ja, så kan du være tryg. Når du indtaster dine oplysninger på en webshop, kan du efterfølgende bede virksomheden slette den data de måtte have.

En god måde at sikre, at du ikke bliver snydt på og for at sikre at du handler med en troværdig webshop er ved at undersøge virksomheden lidt nærmere. Her kan du undersøge om det er en webshop der har glade og tilfredse kunder. Det kan du blandt andet gøre ved at se på de ratings og kundeanmeldelser der måtte være for den aktuelle webshop fra tidligere kunder.

Der bliver i dag kigget løbende på at forbedre de sikkerhedsprocesser der er for at man som privat kunde, kan føle sig tryg, når man handler på nettet. Er du interesseret i at høre nærmere om ehandel og hvad der rører sig på markedet, kan du besøge https://etimes.dk/.

 

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning