Inkasso – få hjælp til dårlig betalere

10 March 2020 Cecilie Mortensen

editorial

I ethvert firma er man afhængig af, at ens kunder betaler deres regner. De fleste firmaer har nemlig også en del udgifter selv, som også skal betales. Af den grund kan det også blive en dårlig cirkel, hvis man oplever manglende betaler, eller at betalinger falder for sent. Og hvad skal man stille op, hvis man har svært ved at få en betaling indhentet fra en bestemt kunde? En af de løsninger der findes er at bruge et inkasso firma. 

Muligheder med et inkassofirma

Der kan være flere fordele at hente, når man kontakter et inkasso firma. For det første er det aldrig sjovt at skulle rykke for manglende betalinger. Og hvis man gerne vil passe godt på en kunderelation, så kan man måske være i tvivl om, hvilken procedure man skal køre. Når man hyrer et inkassofirma, så kan man lade firmaet have dialogen med kunden, som ikke har betalt til tiden. Dette er dog kun en lille del af sagen. 

Det kan nemlig også være en tidskrævende proces, når man skal indkræve penge. Og når det ikke umiddelbart lykkedes, så kan det tage meget tid fra andre arbejdsopgaver, man ellers skal udføre. Heldigvis kan man undgå at bruge tid på indkrævning, når man bruger et inkassofirma. Dermed behøver man heller ikke selv skulle have denne dialog med den kunde, som mangler at betale. 

Man skal dog også have for øje, at det også koster at bruge et inkassofirma. Man kan derfor også gøre sig overvejelser om, hvilke kunder det kan svare sig ved ift. den faktura, som ikke er betalt. Det kan dog være rigtig godt givet ud, hvis man finder et dygtigt inkassofirma til opgaven, det kan nemlig betyde, at man får sine penge indkrævet. 

Hvis du desuden også gerne vil læse mere omkring erhvervslivet, så er der alle gode muligheder for det her: https://b2bnyt.dk/

 

Tjek også disse sider:

https://b2bnyt.dk/
https://erhvervsbloggen.dk/
https://b2bblog.dk/
https://erhvervstips.dk/
https://biztips.dk/
https://ErhvervsManden.dk/
https://AltOmErhvervslivet.dk/
https://erhvervsnews.dk/
https://ErhvervsAgent.dk/
https://DanskErhvervsLiv.dk/
https://bizbiz.dk/
https://ErhvervsBloggeren.dk/

More articles

04 March 2023

Teltudlejning