Industribyggeri i Viborg – få hjælp hos den lokale entreprenør

13 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle opføre et savværk, et lager hotel eller måske et varmeværk? Så har du brug for dygtige og erfarne håndværkere, som har erfaring inden for opførelse af denne særlige form for byggeri. Hvis anlægget skal placeres i eller omkring Viborg, kan du med fordel vælge den lokale entreprenør Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS.

Hvem er Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS?

Den midtjysk baserede entreprenør virksomhed Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS har igennem mange år hjulpet med alt fra opførelse af industribyggeri og landbrugsanlæg til kloakering og støbning af gulve for private.

Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS har cirka tredive dygtige og kompetente medarbejdere ansat, som gerne forestår opførelsen af dit industribyggeri – fra start til slut. Med kompetencer inden for såvel planlægning af byggeri som opførelse heraf inklusive gulvstøbning og kloakering er Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS et sikkert valg, når du skal bruge en dygtig entreprenør til opførelse af industribyggeri.

Hvilke opgaver har Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS udført inden for industribygger?

Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS har stor ekspertise inden for opførelse af industribyggeri. Af de bedste eksempler fra Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS’ industribyggeri portfolio kan nævnes Gedsted Varmeværk, Ulbjerg Varmeværk, LM Lagerhotel, Gedsted Mejeri, POMI og Thorup Maskinhandel.

Alle meget forskellige former for industribyggeri, som hver især har fået deres skræddersyede løsning under hensyntagen til fagområde og anvendelse. Uanset om der skal udføres en nyopførelse af en bygning, en tilbygning til en eksisterende eller ombygning af lokaler til et nyt formål, kan Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS hjælpe – fra planlægnings fase til praktisk udførelse. Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS rådgiver gerne omkring valg af materialer og konstruktion, og forestår selvfølgelig også selve opførelsen af dit nye industribyggeri. Du kan altid kontakte Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS via hjemmesiden kristianhansenaps.dk og få en snak om dine behov for assistance i forbindelse med industribyggeri i Viborg.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning