Hyr en tømrer eller snedker til tilbygning og renovering

19 December 2019 admin

editorial

Går du med en drøm om at få udbygget eller renoveret dit hus? Hvis du vil gøre virkelighed ud af din drøm, kan du snakke med en professionel snedker eller tømrer, som kan vejlede dig i forhold til dit byggeprojekt. Herunder kan du læse mere om, hvad en snedker eller en tømrer mere præcist arbejder med.

Eksperter i at bygge i træ

En snedker har et indgående kendskab til træ. Snedkeren arbejder primært i træ og har sans for detalje hvad gælder både større og mindre konstruktioner med træ. Bygningssnedkere og maskinsnedkere arbejder f.eks. med at lave døre, vinduer og trapper i træ. Snedkerarbejdet kræver snilde med hænderne, da træ er et levende materiale, som kan formes på hundredvis af måder. Hvis du skal have renoveret eller bygget nogle nye trækonstruktioner i dit hus, skal du hive fat i en snedker. Du kan få hjælp til snedker og tømrerarbejde hos https://www.ebkaps.dk/

En snedker arbejder også med inventar, herunder specialtilpassede inventarløsninger. Hvis du f.eks. vil have et indbygget skab eller et walk-in-closet er det oplagt at give fat i en snedker. Inventaret kan også indbefatte møbler. Snedkeren kan nemlig både arbejde med træ og plademateriale. Nogle snedkerier har sågar en CNC-maskine, hvis du skal have lavet større inventarløsninger.

Tømreren er ekspert konstruktion

Tømreren står for at bygge et solidt fundament og kender til konstruktioner i forskellige materialer. En tømrer kan både hjælpe med tilbygning og renovering. Hvis du skal have udbygget en del af dit hus, kan en tømrer oftest både tegne, give tilbud og udføre selve bebyggelsen. Her er nogle eksempler på forskelligt arbejde, som en tømrer typisk udfører:

  • Belægning af nyt tag
  • Montering af vinduer eller døre
  • Opsætning af gipsvægge
  • Belægning af træterrasse
  • Gulvbelægning

En tømrers egenskaber spænder vidt i byggeprocessen. Mens snedkeren udfører træarbejdet fra bunden, vil en tømrer som regel være den, der monterer arbejdet.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning