Hyr en boligadvokat til en fast lav pris og få effektiv juridisk rådgivning

10 januar 2018 admin

editorial

Uanset om du skal købe bolig for første gang, eller om du har prøvet det før, så er det godt at tage en boligadvokat med på råd, som kan give dig juridisk rådgivning og sørge for at gennemgå alle dokumenter, så du kan være sikker på, at alt er i orden, når du underskriver købsaftalen. Der er mange dokumenter at holde styr på ved en hus- eller lejlighedshandel, og det kan til tider være svært at overskue eller forstå det hele til bunds med mindre, man har stort kendskab til jura. Derfor er det en fordel med en boligadvokat som sparringspartner, for boligadvokaten er 100 % på din side i modsætning til ejendomsmægleren, som er sælgers mand.

Hvordan finder du en billig og kompetent boligadvokat?

Men hvordan finder du så en dygtig og billig boligadvokat? Du kan eksempelvis søge online og sammenligne boligadvokatpriser. Du kan f.eks. gå efter bestemte kriterier som billige priser, ekspertise og hurtig sagsbehandling, når du skal finde frem til den boligadvokat, som du har brug for.

Gratis samtale og ekspert-rådgivning

Hos eBoligadvokat er de erfarne eksperter, når det gælder juridisk rådgivning i forbindelse med bolighandel. De har hjulpet mange boligkøbere, og jo tidligere i processen du henvender dig, jo bedre har boligadvokaten mulighed for at rådgive dig. Du har mulighed for at få en gratis og uforpligtende samtale med en boligadvokat fra eBoligadvokat, som kan foregå enten på eBoligadvokats kontor på Frederiksberg eller telefonisk. Når du vælger eBoligadvokat, så vil din sag blive hurtig og effektivt behandlet i løbet af 24 timer.

Faste lave priser på forskellige boligpakker

eBoligadvokat tilbyder faste lave priser på boligpakker, som er målrettet forskellige typer af bolighandel. Eksempelvis koster det 4.000 kr. inklusiv moms for en boligpakke til andelsboligkøb, og det koster 6.250 kr. inklusiv moms for en boligpakke til huskøb eller køb af ejerlejlighed. Alle priser er gennemskuelige og fremgår tydeligt af hjemmesiden. Der er ingen ekstra gebyrer eller andre uforudsete regninger. Bliver handlen ikke gennemført, får du ingen regning.

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning