Hvornår skal du have nyt stråtag?

14 April 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ganske givet, at har man ikke tag over hovedet, og man ønsker sig et stråtag, så er det jo med at få bestilt det hos https://ulfborg-taekkefirma.dk/ , der bliver vores anbefaling i denne sammenhæng.

Men man kan også allerede have et tag på ens hus, men man ønsker at få det udskiftet fra sin nuværende form og materiale til at være af stråtag.

Dog er det ikke sikkert, at alle huse egner sig til den slags, da det mere er på gamle bygninger, der er konstrueret til den slags, der kan holde til at få lagt et stråtag – og det vil nok se alt for stilforvirrende ud, hvis man blander nyt med gammelt på den måde.

Måske har man allerede stråtag, men der er gået råd, rotter og mug i ens nuværende tag, fordi man ikke har passet det godt nok, eller man har overtaget en bolig, som har den type stråtag, der så bare ikke er vedligeholdt.

Så er man måske nødt til at se, om det kan blive fikset og udskiftet på de steder, hvor det er slidt, men ofte kan det være nødvendigt, at man udskifter hele stråtaget.

På den måde får man både et ensartet udtryk på taget, og man behøver heller ikke bekymre sig om, hvornår man skal hen at udskifte de områder, der er ældst, fordi man ved, at hele taget er lige gammelt.

Der kan også være almindelig slitage fra vind og vejr gennem tiden, der har gjort, at man ikke synes, ens nuværende stråtag ser flot ud, så man er frisk på at få skiftet det ud.

Problemet kan også være, at ens stråtag har været udsat for en ildebrand, hvorfor det er helt væk nu og måske har gjort skade på ens hjem også.

Men man bider det i sig og vælger at få et nyt stråtag end at vælge en ny type tag.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning