Hvorfor skal jeg bruge en bogholder?

31 marts 2020 Astrid Pedersen

editorial

Selv som mindre virksomhed – for eksempel enkeltmands virksomhed – uden den store indtjening eller månedlige omsætning, kan det være en fordel at have en dygtig bogholder ved hånden.

En bogholder sørger for, at virksomhedens bogføring foregår korrekt – efter bogen, så at sige. Alle indtægter og udgifter registreres under det rette konto navn, og afstemmes løbende med virksomhedens bank beholdning. Når regnskabs året er til ende, vil du således kunne fremvise et overskueligt, transparent og retvisende årsregnskab, som din revisor i en håndevending vil kunne godkende.

Dette er en stor fordel – ikke blot over for skattestyrelsen, som på den måde bliver fodret med de rette oplysninger til din årsopgørelse, men også over for eventuelle interessenter, potentielle kunder og samarbejdspartnere, og selvfølgelig banken hvis du ønsker at ansøge om et lån med sikkerhed i dit firma. Og så kan du sove roligt om natten i tryg og sikker forvisning om at du hverken betaler for meget eller for lidt i moms og skat.

Hvor finder jeg en dygtig bogholder i Billund?

Er du bosiddende i Billund, kan du med fordel vælge en bogholder i lokal området. På den måde kan du nemt komme til og fra møder med bogholderen, og således få den mest personlige service.

I Billund finder du InBogføring – et lille bogholder firma, drevet af mor og datter. Begge har mange års erfaring med diverse bogførings opgaver for små og mellemstore virksomheder, og skræddersyr gerne en løsning tilpasset dine og dit firmas behov.

Med InBogføring er du garanteret omhyggelig og samvittighedsfuld bogføring og korrekt opstillede regnskaber til hver en tid. Og skulle det lille firma gå hen og vokse, følger bogførings ydelserne selvfølgelig med!

Du kan altid kontakte InBogføring med henblik på et gratis og uforpligtende tilbud på løbende bogføring. Læs mere på hjemmesiden inbogforing.dk

Flere Nyheder

04 marts 2023

Teltudlejning