Hvorfor egentlig skifte vinduerne?

22 August 2022 Camilla Sørensen
image

editorial

Overvejer du nye vinduer, er det vigtigt at have styr på nogle forskellige ting. Hvornår er det tid til at skifte vinduerne? Er der nogen fordele ved nye vinduer? Hvilke typer af vinduer findes der?

Alt det og mere får du svar på her. Vi starter med at kigge på, hvornår tiden er inde til at skifte vinduerne.

Hvornår skal vinduerne skiftes?

Det er naturligvis forskelligt fra hus til hus, men nogle tegn kan være, hvis dine gamle vinduer trænger til vedligeholdelse eller udskiftning af glasset. Måske ønsker du også nye energivenlige vinduer for at spare på varmeregningen. Eller måske har du bare lyst til et nyt look i dit hjem.

Når du skifter vinduer, følger der ofte nogle fordele med sig. Det kan for eksempel være en nedsættelse af varmeregningen, hvis du vælger nogle energivenlige vinduer. Det kan også give et nyt look til facaden af dit hus.

vinduer

Hvilken type vinduer skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer af vinduer, så det er en god idé at undersøge, hvad der passer bedst til din bygning og dine ønsker. Nogle eksempler kan være sidehængte vinduer, tophængte vinduer eller skydevinduer. Derudover findes der også valgmuligheder for, om vinduerne skal have enkelt- eller dobbeltrude eller endda tre lag, og hvad materialet skal være.

Hvor kan jeg købe nye vinduer?

Der er mange steder at købe nye vinduer, men vi vil gerne give en anbefaling til Klar Windows (https://klarwindows.co.uk/double-glazed-windows). De har et stort udvalg af nye vinduer, der alle fremstilles på mål på deres egen fabrik i Estland.

Alt det træ der anvendes, kommer fra FSC-certificerede skovbrug, og dermed kan du være sikker på bæredygtigheden.

Du kan vælge mellem en række forskellige designs, materialer og glasstyper til dine nye vinduer, og du sammensætter selv elementerne, så du får dine vinduer præcis, som du gerne vil have dem.

More articles

04 March 2023

Teltudlejning